tiistai 3. kesäkuuta 2014

Liikkeellä Friedrichstrassella

Lämmitysten päälle laittaminen auttoi yllättävänkin paljon - viime yönä lämpötila oli juuri ihana ja nukuin suloisesti väsymykseni pois. Aamulla puin ensimmäistä kertaa ylleni nimenomaan tätä toimistotyötä ajatellen ostamani asun, jota oli itse asiassa mukavampi käyttää kuin olin arvellut.

Ulkona on synkän näköistä, mutta yllättävän lämmintä - takkia ei tarvitse, mutta pitkähihaisen kylläkin, vaikka aurinko ei vilauttanut koko päivänä sädettäkään. Tänään töissäkin söimme kattoterassilla, josta oli upea näkymä kaupungin ylle. Joku päivä täytyy mennä sinne ihan vain ottamaan kuvia.

Töissä oli jälleen innostavaa. On vaikea uskoa, että tämä olikin vasta toinen työpäivä. Sen verran nopeasti sain kunnon tehtäviä, että olen jotenkin jo ihan mukana tässä touhussa.

Minua yllättää myös se, miten paljon minun tekisi mieli olla liikkeessä ja käydä kaikkialla. Kyse on hyvin todennäköisesti uutuudenviehätyksestä, joka menee jossain vaiheessa ohi, kun kaikki alkaa tuntua arkisemmalta. Joka tapauksessa olen kaikkina päivinä tähän mennessä hämmentynyt siitä, miten en varsinaisesti tunne väsymystä vaan olen koko ajan innokkaana juoksemassa ympäriinsä ja "tuhlaamassa" aikaa erilaiseen harhailuun (en voi vakavasti sanoa tuhlaavani aikaa, kun luin  juuri tämän).

Tänäänkin olin pitkään töissä, mutten kiiruhtanutkaan suoraan kotiin, vaan kävelin ensin muutaman metroaseman verran Friedrichstrassea etelään ennen kuin astuin itse junaan. Tuolla kävelyllä tulikin sitten nähtyä taas vähän lisää Berliiniä ja aistittua suurkaupungin sykettä. Minuun iski myös himo rahkaa kohtaan, joten ostin ihanan muovikupillisen rahkaa, jonka joukossa oli mansikoita. Sen syötyäni päätin mennä jo kotiin, vaikkei siltä varsinaisesti tuntunutkaan. Kotonakin on kuitenkin jonkin verran tekemistä.


Kun tulin kotiin, avain jäi kiinni oveen, eikä meinannut millään irrota. Melkein jo soitin vuokranantajalle, joka siis asuu viereisessä talossa. Lopulta tilanne kuitenkin ratkesi omin avuin, vaikka olinkin jo ehtinyt kirota tällaisen vanhan talon.

Huomenna menen töihin vasta vähän myöhemmin päivällä. Aamulla virastot saavat uuden yrityksen, jos vaikka nyt saataisiin jo byrokratia kuntoon...

PS. Kuvia on vain vähän, koska nettiyhteys on huono ja niiden lataaminen kestää todella kauan. Yritän kuitenkin jotain jaksaa laitella. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti