perjantai 11. heinäkuuta 2014

Hyppynaru

Tänään sain oivallisen treeni-idean, ja olin vieläpä sen verran energisellä tuulella, että päädyin toteuttamaan sen heti. Töiden jälkeen kiiruhdin ostamaan hyppynarun.Ei mennyt kauaakaan, kun olin jo laukkaamassa Görlitzer Parkin laitaa pitkin. Paikka ei kyllä ollut nimenomaiseen toimintaan ihanteellinen, mutta ainakaan siellä ei juurikaan ollut ihmisiä - ei ketään tiellä eikä toisaalta liikaa katselijoita. Sivumennen sanoen tässä lähellä ei oikein ole hyviä treenialueita, mikä kieltämättä vaikuttaa houkutukseen lähteä tekemään jotain.

Hyppynaru oli oikein hauska piristys ja teki treenistä kunnolla hengästyttävän ja sopivan raskaan ilman, että olisi pitänyt viilettää mukulakiveltä toiselle kuin hullu. Uteliaita katseita tuli jonkin verran, mutta mitäs tuosta - nautin hyppimisestä.

 
Lenkin jälkeen kiiruhdinkin sitten lähimäkkiin puhumaan Skype-puhelua. Siellä on tullut käytyä viime päivinä useamman kerran ilmaisen netin perässä - kotini nettiyhteys on nimittäin jostain syystä mennyt tai laitettu pois päältä ja vuokraisäntä on matkoilla.
 
Tässä vielä iltaisia tunnelmia kotikadultani:
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti