torstai 5. helmikuuta 2015

Guinea turaco

Eilen pääsin käyttämään luovuutta, kun suunnittelin pukeutumistani Safarisitseille. Asun valinta oli jäänyt viime tippaan - rupesin kunnolla ideoimaan vasta pari tuntia ennen sitsejä. Lopputulos oli kuitenkin hyvin tyydyttävä - joskaan ei yleisesti tunnistettava.

Lähdin rakentamaan asua neonvihreän pitsimekon pohjalta, ja parin googlauksen jälkeen löysin oivallisen inspiraation lähteen: guinea turaco. Kaunis ja pirteän värinen lintu oli erinomainen matkinnan kohde.


kuva: Ian Wilson, CC-BY
Niinpä vedin ylle mainitun vihreän mekkoni, samanvärisen hiuspannan, mustat sukkahousut, punaiset korkokengät - ja meikkasin silmäni samanlaisiksi kuin kuvan linnulla. Tästä todisteena on muutama suttuinen, epäimartelevassa valossa napattu selfie, jotka jaan nyt kanssanne. Huuliinkin tuli sipaistua hieman punaa, kuten tyylin esikuvan nokassa.

 


 Silmistä tuli sen verran hurjat, että kuljin matkat kumpaankin suuntaan aurinkolaseissa. Illan aikana järkytyin hieman joka kerta peiliin vilkaistessani. Kaikesta huolimatta oli hieman haikeaa pestä kaikki taas pois - ihan heti ei taida päästä kokeilemaan mitään samakaltaista.

Eihän kukaan tietenkään tunnistanut minua turacoksi, mutta ei se ollutkaan tärkeää. Joka tapauksessa olen hyvin ylpeä siitä, että keksin kyseisen linnun ja hetken mielijohteesta myös todella toteutin asun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti