lauantai 22. marraskuuta 2014

Jalanjälkiä lumessa

Lumen myötä maailma näyttää taas kauniilta ja valoisalta. Pääsin kokemaan hieman ensilumen riemua jo viikko sitten, kun vietin viikonloppua pitkästä aikaa mökillä.


Valkoista oli vain ohut kerros terassilla ja nurmikolla, mutta se jo innosti minut odottamaan kunnollista talven tuloa - loppuisi se epämääräinen harmaus. Eilen pääsin intoilemaan vielä enemmän, kun Helsinki peittyi lumeen, vaikka (osittain) sen takia jäikin väliin uusi mökkireissu.En ole pitkään aikaan kunnolla oleskellut mökillä, vaan viimeisen puolen vuoden aikana tapahtuneet visiitit ovat olleet yleensä vain yhden tai kahden yön mittaisia. Kesällä en ymmärrettävästi päässyt käymään siellä, koska olin Berliinissä.

Tässä vaiheessa todettakoon myös, etten yleisesti ottaen ole mikään mökki-ihminen, mutta pidän kyllä mökistämme, johon liittyy vielä hieman uutuudenviehätystäkin. Nytkin oli aivan ihanaa päästä pitkästä aikaa hieman rauhoittumaan sinne. Opiskelutilannekin oli sellainen, että pieni irtiotto siitä miljööstä oli paikallaan.En olisi millään halunnut lähteä niin pian takaisin kotiin, ja päälle jäikin kiivas kaipaus takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti