tiistai 19. elokuuta 2014

Zimmer 16 vol. 2

Eilen esiinnyin Zimmer 16:ssa, jossa on songwriter open stage kerran kuussa (viime kerta). Oli jälleen todella hauskaa, eikä edes mennyt niin myöhälle kuin viimeksi - silloin paluumatkani kolmesta metrosta viimeinen ei enää kulkenut, ja jouduin kävelemään pari pysäkinväliä.

Unohdin taas ottaa kuvia itse paikasta, kun olin niin keskittynyt kuunelemaan esityksiä ja sosialisoitumaan muiden artistien kanssa. Paikalla oli tuttuja viime kerralta, mutta tutustuin taas myös uusiin tyyppeihin. Zimmer 16 on muuten ihan eri puolella Berliiniä kuin Kreuzbergin ja  Neuköllnin kantapaikkani, ja kävijätkin ovat eri porukkaa. Yleisesti voisi todeta tämän olevan enemmänkin keski-ikäisten suosiossa siinä, missä muiden paikkojen esiintyjät ovat olleet lähes pelkästään kaksikymppisiä. Kaikenlaista porukkaa kuitenkin löytyi.

Koin monta hienoa esitystä. Mieleen jäi muun muassa erään naisen nerokkaan ironinen laulu sosiaalisesta mediasta. Oli myös yllättävää, miten moni esiintyjä teki nimenomaan hauskoja ja humoristisia lauluja.

Se on vielä yksi tämän paikan erikoisuus verrattuna muihin kokemiini, että täällä kaikki ovat saksalaisia. Muissa paikoissa suuri osa esiintyjistä on kansainvälisiä ja illan kielenä on englanti - täällä puhutaan vain saksaa. Minä taisin olla ainoa ei-saksalainen. No, hyvää harjoitusta. Pystyin kyllä aika vaivattomasti seuraamaan muiden esityksiä (koska kaikki myös lauloivat saksaksi).

Hieman nolona, mutta myös hauskana muistona mieleen jäi vain se, miten omat lavapuheeni menivät: improvisoitu selitykseni mm. levystäni ei mennyt ihan putkeen kielen osalta, vaan jäin säännönmukaisesti jumiin lauseen puolivälissä, kun en saanutkaan jotain sanaa mieleen. Soperrukseni tasosta kertoo varmaan jotain se, että sain puheeni päätteeksi aplodit.

Ääneni ei ollut ihan niin heleä kuin joillain vime kerroilla, vaan tuntui hieman rahisevalta. Alas valuva mikrofoni myös hieman häiritsi, mutta ainakaan itse esityksessä ei tullut virheitä.Milly Therin @ Zimmer 16 18.8.2014
Confessions
Emptiness
Wait

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti