maanantai 18. elokuuta 2014

Madame Claude vol. 3

Eilen oli viimeinen kerta, kun pääsin esiintymään Madame Claudessa - ainakin tällä reissulla. Paikassa olikin oikein tungosta, sillä jostain syystä lähes kaikki alueen muusikot olivat saaneet päähänsä tulla paikalle. Olin kerrankin ajoissa paikalla, mikä oli erityisen onnekasta - viimeiset tulijat saivat lyhennetyn esiintymisajan, joka oli lisäksi vasta todella myöhään. Minä pääsin ilmoittautumaan jo toisena, joten sain vapaasti valita paikkani listalla.


Esiintyjämärästä johtuen ilmoitettiin, että jokaisella olisi korkeintaan tasan kahdeksan minuuttia aikaa lavalla, mukaan lukien virityshetket ja muu oheissälä. Olin itse varautunut tavalliseen kymmeneen minuuttiin, enkä oikein äkkiä keksinyt, miten muuttaisin ajateltua settiäni lyhyemmäksi. Halusin kovasti esittää juuri ne laulut, joita olin suunnitellut, ja tällä kertaa viime hetken vaihdos ei tuntunut hyvältä idealta.

Valitsin ehkä huonoimman vaihtoehdon: en ollut varma, kauanko kappaleeni edes kestävät, mutta arvioin alakanttiin ja yritin soittaa niitä vähän nopeammalla tempolla. Siitä huolimatta jouduin jättämään väliin toisen laulun viimeisen säkeistön pois ja viemään laulun vain äkkiä loppuun, kun lopetusmerkki annettiin. En muutenkaan ollut ihan terävimmilläni ja esitys meni ohi hieman sumussa. Mutta ei se mitään - kokemus mikä kokemus!


Milly Therin @ Madame Claude 17.8.2014
Confessions
Close My Eyes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti